Over DJ Jor

Over DJ Jor

Jordy Turk werd in 1994 geboren in Leiderdorp. Al op jonge leeftijd begon Jordy met het draaien van muziek op zijn slaapkamer. Zijn familie kon dit wel waarderen en op dertienjarige leeftijd kreeg hij zijn eerste boeking als DJ. Zijn show tijdens het feest van zijn grootouders werd een doorslaand succes waar de familie het nu nog steeds over heeft. In de jaren die volgden draaide Jordy met name op schoolfeesten en verjaardagen. Zijn specialiteit? Dat waren jaren 70 en 80 disco classics.

Op achttienjarige leeftijd besloot Jordy het wat professioneler aan te pakken. Hij zette zijn studie stop en richtte op 13 juni 2013 het bedrijf DJF Events op. Met DJF Events organiseerde Jordy voornamelijk drive-in shows voor bruiloften en bedrijfsfeesten. In 2015 begon Jordy ook met het verhuren van professionele apparatuur. Hoewel dit een succes was, was Jordy nog niet helemaal tevreden. Hij wilde de evenementen wereld verder veroveren!

Op 1 januari 2017 ging DJF Events verder als Solivi Events (sound-light-video). Solivi Events richtte zich met name op het organiseren van evenementen tot 5000 personen. Jordy zette zichzelf daarnaast in als feest DJ die alle voetjes van de vloer kreeg. De bekendheid van DJ Jor groeide gestaag in de regio én nationaal. Diverse boekingsbureaus benaderde Jordy voor een samenwerking.

Na meerdere spectaculaire feesten te hebben georganiseerd besloot Jordy in 2019 zich weer volledig te gaan richten op zijn passie: het draaien op feesten en partijen. Jordy zette hierbij zijn uitgebreide kennis, ervaring en netwerk in. Zo ging Jordy een succesvolle samenwerking met DJ MC Costa aan. Tot op heden vormen de twee een ijzersterk duo. Vandaag de dag doet Jordy hetgeen wat hij het liefst doet en heeft hij maar één missie: zorgen voor een onvergetelijk feestje!

Toen begin 2019 Dj Mc Costa zich melde besloot  dj jor een exclusieve samenwerking aan te gaan. Waardoor er een ijzersterk netwerk is ontstaan. Met de kennis van de jaren 2013 tot 2019 in het achterhoofd en de muzikale samenwerkingen kan het niet anders dan dat dj jor de allround dj van Nederland is geworden.

2023 is het jaar van de uitbreiding, niet in dj’s want waar ik me wil blijven onderscheiden als allround dj die alles persoonlijk aanpakt werd het wel tijd om uit te breiden met een photobooth. Door deze toevoeging aan mijn bedrijf kan ik mijn klanten een nog beter totaal-aanbod doen.

Mijn motto : iedereen een top feest geven om nooit te vergeten

Vorige slide
Volgende slide