DJ bruiloft

Zijn jullie op zoek naar een DJ voor jullie bruiloft? Goed dat je alvorens je direct iemand in de armen neemt gedegen onderzoek doet. Het huren van een DJ voor jullie bruiloft is namelijk een belangrijk onderdeel van wellicht de meest belangrijke dag in jullie leven. U wilt iemand inhuren bij wie u zich op uw gemak voelt en die het feest gaande houdt. Zorg ervoor dat de DJ bij je stijl en behoeften past, want ze zijn zoals gezegd een groot onderdeel van je trouwdag.

DJ bruiloft

Bij het huren van een DJ voor jullie bruiloft zijn er een aantal belangrijke zaken waarover je moet nadenken. Ik soms ze graag voor jullie op:

  • Zorg ervoor dat u een goede klik heeft met de DJ. Maak goede afspraken met elkaar en zorg dat jullie alles zo uitgebreid mogelijk op papier zetten. Des te meer informatie u geeft, des te meer het feest wordt afgestemd op uw behoeften.
  • Geef aan welke muziekgenres u wilt horen, maar vergeet ook niet aan te geven welke genres u zeker niet wilt horen.
  • Ongetwijfeld zijn er nummers die je absoluut wilt horen. Schrijf ze op en deel ze met uw DJ.
  • Bij een bruiloft hoort een lach, maar soms ook een traan. Geef duidelijk aan welke setting u op welk moment wilt op de avond. Als de sfeer er lekker in zit is niets zo vervelend als een tranentrekker. Uiteraard houden wij daar rekening mee.
  • Goedkoop is duurkoop. Ga bij uzelf na wat deze memorabele dag u waard is. Niemand wilt de hoofdprijs betalen, maar een professionele bruiloft DJ hoeft niet duur te zijn. Bespaar in ieder geval niet op een geluidsset of professionele verlichting.
  • Zorg ervoor dat u uw ceremoniemeester in contract brengt met uw DJ. Zo hoeft u zich tijdens het feest geen zorgen te maken over de muziek. Dit regelt uw ceremoniemeester met uw DJ.
  • Locaties hebben soms bepaalde eisen waaraan een DJ moet voldoen. Zorg ervoor dat bij de DJ duidelijk is waar u uw feest gaat vieren zodat uw DJ contact kan opnemen met de betreffende locatie.

Maar niet geheel onbelangrijk; wat zijn nu de kosten van een DJ voor op uw bruiloft?

Kosten bruiloft DJ

De kosten van een bruiloft DJ lopen vaak uiteen. Sommige DJ’s verhuren zich voor nog geen € 200,00 voor een gehele avond. Over het algemeen zijn dit mensen die het hobbymatig doen. Heeft u weleens nagedacht wat er bij een incident gebeurt? Is de DJ in kwestie wel verzekerd tegen eventuele schade van de locatie? Heeft de DJ voorzieningen geregeld mocht er apparatuur defect geraken? Grote kans dat u op een aantal vragen ‘Nee’ zegt.

U kunt er ook voor kiezen om een bruiloft DJ te selecteren die dit wel heeft geregeld. U komt dan uit in het professionele segment waar u logischerwijs ook wat meer voor betaalt. Wanneer u kiest voor DJ Jor, dan moet u denken aan een all-in prijs van tussen de € 695,00 en € 945,00. Het een en ander is volledig afhankelijk van uw wensen en eisen. Uiteraard denk ik graag met je mee. Neem gerust even contact op!

DJ verjaardag

Vier jij binnenkort je verjaardag? Of ben je bezig een surprise party te organiseren voor de jarige en ben je op zoek naar een DJ voor zijn of haar verjaardag? Ook hierin heeft DJ Jor ruime ervaring. Ik bespreek uitgebreid de mogelijkheden om het verjaardagsfeest tot een onuitwisbare herinnering vorm te geven. Ik overleg met u de muzikale voorkeuren, maar bijvoorbeeld ook het verloop van het feest. Wat ik u vooral op het hart wilt drukken; ik stem alles met u af van A tot Z. U kunt zich richten op het vieren van uw verjaardag of het organiseren van het feest. Om de muzikale omlijsting hoeft u zich geen zorgen meer te maken!

Feest DJ

Ik heb het hierboven voornamelijk gehad over een bruiloft DJ en een DJ voor uw verjaardag. Maar uiteindelijk ben ik een allround feest DJ. Wat zegt dat nu precies? Dat zal ik u vertellen. Of u nu een DJ zoekt voor uw bruiloft, een DJ voor uw verjaardag, een DJ voor de derde helft, een DJ voor uw bedrijfsfeest. Ik bied 100% feestgarantie. Hoe kan ik u die garantie geven? Simpelweg omdat ik al jarenlange ervaring heb op het gebied van muziek. Ik voel prima aan wat de avond nodig heeft en zorg dan ook dat de dansvloer altijd volstaat.

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.