Mogelijkheden

Bruiloft

Wil je dat iedereen een geweldige herinnering overhoudt aan jullie bruiloft? DJ Jor zorgt – na het ceremoniële gedeelte – dat de voetjes flink van de vloer gaan. Gooi de pumps in de hoek en trek de stropdassen maar los: met je vrienden, familie en collega’s ga je helemaal los!

Bedrijfsfeest

Trek je collega’s uit de comfortzone door DJ Jor te laten draaien op een bedrijfsfeest. Shake met zijn allen de stress van jullie af en ontdek in welke collega een echt feestbeest schuilt. Wedden dat dit bedrijfsfeest nog lang het gesprek van de dag zal zijn in de kantine?

Verjaardagen

Ben je jarig en heb je geen zin in een feestje waarbij iedereen in een kringetje zit en enkel op staat om wat nootjes te pakken? Boek dan een DJ voor je verjaardag. DJ Jor draait de lekkerste platen waar al je gasten – van opa en oma tot aan je vrienden – blij van worden.

 

Derde helft

De derde helft is hét moment om je overwinning te vieren of om je nederlaag in stijl te verwerken. DJ Jor zorgt voor goede muziek en een geweldige sfeer in de sportkantine. Uiteraard zijn al jullie verzoeknummers van harte welkom.

Kinderdisco

De kinderdisco is speciaal bedoeld voor kinderen tot en met 13 jaar. DJ Jor draait niet alleen muziek die past bij de leeftijd en de voorkeuren van de kids, maar organiseert ook voor entertainment. Denk hierbij aan spelletjes, wedstrijden en challenges.

Vrijgezellenfeesten

Wil je nog één keertje los voordat je gaat trouwen? Organiseer dan een vrijgezellenfeest met DJ Jor. Naast dat DJ Jor je favoriete platen kan draaien, kan hij een DJ cursus organiseren voor jou en je maten/BFF’s. Je leert de fijne kneepjes van het vak en neemt je eigen mix op.

 

Personeelsfeest

DJ Jor maakt van je personeelsfeest een doorslaand succes. Of je nu iets te vieren hebt of gewoon om je medewerkers in het zonnetje te zetten: DJ Jor is er graag bij. Organiseer bijvoorbeeld een themafeest en laat de feest DJ hier zijn repertoire hier op afstemmen.

Carnaval

De polonaise lopen, bier drinken en zo gek mogelijk verkleed gaan: dat zij de basisingrediënten voor carnaval. Zorg er voor dat ook de muziek goed geregeld is door DJ Jor te boeken. DJ Jor draait alle carnavalskrakers en staat open voor al jullie verzoeknummers.

Galafeest

Maak van je galafeest een stijlvolle en onvergetelijke gebeurtenis door DJ Jor in te schakelen. DJ Jor zorgt voor een hightech DJ show met ingebouwd scherm, fotobooth, uplights én de juiste nummers. Zo wisselt hij de romantische songs af met swingende nummers waarop iedereen uit zijn plaat gaat.

 

Schoolfeest

Na maanden stampen, blokken en stilzitten in de schoolbanken is het tijd voor een feestje. Organiseer een onvergetelijk schoolfeest waarbij zelfs de leraren op de dansvloer te vinden zullen zijn. Zo draait DJ Jor de favorieten van jong en oud, uiteraard afgestemd op jullie wensen en locatie!

Jubileum

Een mijlpaal moet groots gevierd worden met een onvergetelijk feest. Ga terug in de tijd door klassiekers te laten draaien of luister naar al je favoriete songs met je geliefden. DJ Jor creëert de perfecte sfeer en steekt iedereen aan met zijn enthousiasme.

Walk-in dinner

Wat is er leuker dan eten onder het genot van live muziek? DJ Jor zorgt voor een sfeervol evenement waarbij – tussen de gangen door – gedanst kan worden. Geef je wensen door, vraag verzoeknummers door of laat je verrassen door het veelzijdige repertoire van de DJ.

 

Sinterklaasfeest

Maak van het Sinterklaasfeest een geweldig evenement voor jong en oud door DJ Jor te boeken. DJ Jor draait de beste (sinterklaas)muziek en zorgt voor entertainment. Zo kan hij samen met Sinterklaas en de Pieten de pakjes uitdelen en spelletjes organiseren.

Kerstfeest

Het jaar afsluiten doe je met een gezellig kerstfeest. Zorg voor hapjes, drankjes, cadeautjes én natuurlijk (kerst)muziek. DJ Jor draait met veel plezier de beste classics en andere songs. Zo kunnen jullie na de borrel of het diner lekker dansen en plezier maken op de dansvloer.