Dj & Dj shows
 

WELKOM OP DE WEBSITE VAN DJ JOR

DJ jor neemt graag al het werk uit handen voor jullie bruiloft, verjaardag, promotiefeest, bedrijfsfeest, huwelijksfeest, fout feest, kerstfeest of iedere andere gelegenheid.

Jij geeft je wensen door en ik regel alles tot in de puntjes. Zo stem ik alle wensen af met de feestlocatie, heeft u altijd persoonlijk contact met dj jor, zorg ik voor het licht en geluid, en bij ziekte staat er altijd een reserve dj paraat.Benieuwd wat ik voor 
uw kan betekenen ?

Benieuwd wat klanten van mij vinden? lees alle feestervaringen hier!

Benieuwd of ik ook
bij jullie in de buurt draai of gedraaid hebt? 

 Altijd op de hoogte van de nieuwste weetjes en handige tips voor jullie feest.

 

Waarom dj jor

 

  • Dj Jor werkt altijd met eigen apparatuur waardoor Dj Jor kan garanderen dat dit goed werkt en er goed uit ziet.
  • Dj Jor heeft altijd contact met de feestlocatie om ook hier alles tot in de puntjes door te spreken en het soepel te laten verlopen.
  • Duidelijke all in prijzen zonder verrassingen.
  • Altijd een vervangende dj bij ziekte of onverwachte omstandigheden.
  • Jullie hebben altijd persoonlijk contact met Dj Jor. Ook nemen we een uitgebreid wensenformulier door om alles tot in de puntjes af te stemmen.
  • Non stop draaien zonder pauze.
  • 100% Feest garantieDJ JOR HUIS-DJ EN GELUIDSLEVERANCIER BIJ

SVV SCHEVENINGEN

Sinds 2013 is dj Jor de huis dj bij Svv scheveningen. Bij ieder feestje is dj jor betrokken. Ook verzorgd Dj Jor sinds het seizoen 2013/2014 het geluid rondom de thuiswedstrijden van Svv scheveningen 1. Ook verzorgd dj jor sinds 2013 de techniek rondom de vele toernooien bij svv scheveningen waaronder: Schoolvoetbal Den Haag, Danone cup en vele vrijwilligers toernooien.

Na het succes met de samenwerking met Svv scheveningen heeft Dj Jor in 2016 ook aan sponsor contract aan te gaan met Svv Scheveningen  om overal mijn steuntje bij te kunnen dragen
.


 


ALGEMENE VOORWAARDEN - FAQ - PRIJZEN 


Opbellen